Wie we zijn

De Bedrijvenkring Altena is een ondernemersvereniging sinds 2000 in de gehele regio Altena. Als vereniging hebben we 2 doelen waar we ons met en voor onze leden op richten:

Kennis en ontmoeting

Bij de BKA ontmoet u ondernemers uit de regio tijdens leuke en inspirerende bijeenkomsten. Een ontspannen sfeer en ontmoeting staan daarbij centraal waardoor het opdoen van zakelijke relaties als vanzelf verloopt. We willen graag bijdragen aan de ontwikkeling van ondernemers door sprekers uit te nodigen en met elkaar ervaringen en successen te delen. U kunt zich profileren met bijv. bedrijfsbezoeken en speeddate sessies met als doel de onderlinge samenwerking te versterken.

Ondernemersbelangen

Het bedrijfsleven heeft een belangrijke stem bij overheden en instanties in de regio en de BKA zet zich in om uw stem te laten horen. Wij bundelen krachten voor een beter ondernemersklimaat door beleidsvoornemens, besluiten en regelgeving positief te beïnvloeden.

BKA is initiatiefnemer van het Ondernemershuis Altena. Wij organiseren contacten tussen netwerken en ondernemersverenigingen in de regio en zoeken naar gezamenlijke belangen en overeenstemmende standpunten.

Word lid van de BKA

Wilt u vrijblijvend de sfeer binnen de BKA proeven? Meld u aan voor een van onze activiteiten, zodat wij u kunnen verwelkomen. Direct lid worden kan ook, voor een bijdrage van € 250,00 per jaar bent u lid van de BKA. Met het lidmaatschap bent u van harte welkom bij een van onze zes bijeenkomsten, die wij per jaar organiseren. Er zijn geen extra kosten verbonden aan drankjes of maaltijden. U kunt zich hier aanmelden.

Downloads

Statuten BKA