Gijsbert Schutten (Liberté Tiny Houses) en Nicole Roubos (Fresh Lemon) vormen samen, in 2023, het interim-bestuur van Bedrijvenkring Altena. Hiermee wordt afscheid genomen van Machiel Mol, Hans van den Assem, Petra ter Braak en Hans Waaijenberg die afgelopen jaren de honneurs waarnamen. “Het is een prachtige club van ondernemers uit Altena. Die wil je bij elkaar houden om kennis te delen, een kijkje in elkaars bedrijven te nemen/geven of gewoon gezellig met elkaar een hapje te eten”, aldus Gijsbert.

Het kan weer
“De afgelopen twee jaar zijn voor netwerkclubs allesbehalve ideaal geweest. Elkaar niet kunnen ontmoeten, terwijl dat juist het meest waardevolle is van een netwerk, is niet fijn”, vertelt Nicole. Met een aantal leden is er twee keer een online webinar georganiseerd, maar meer dan dat was niet mogelijk. Gelukkig kan Bedrijvenkring Altena nu weer in de ‘activiteitenmodus’.

De samenwerking opzoeken  MG 6726 2 GN website copy
En dát is precies wat Gijsbert en Nicole voor ogen hebben. Maar dat gaan zij niet alleen doen. 
“Tijdens de laatste bijeenkomst hebben we met de aanwezige leden een nieuwe invulling van de vereniging besproken. Waar voorheen het bestuur alles organiseerde, wordt dat nu verdeeld onder werkgroepleden. Zo houden we de vrijwillige bijdrage - in tijd - voor iedereen behapbaar en blijft het ook leuk. Insteken op kennis delen, samenwerken en ontmoeten staan als een paal boven water, maar ook het aantrekken van nieuwe jonge leden staat hoog op de agenda. Er is zoveel ondernemerschap in Altena. Neem nu bijvoorbeeld Altena Werkt: ambitieuze jonge ondernemers die willen. Met de voeten in de klei en gaan. Dáár werken we als ondernemersclub graag mee samen. Sterker nog, dat gaan we ook doen”, aldus Nicole.

Vrijblijvend kennismaken
Wil jij als ondernemer in Altena eens vrijblijvend kennismaken tijdens een van de events van komend jaar? Dat kan! Op www.bka-altena.nl vind je de agenda terug. Stuur gerust een e-mail om eens kennis te maken.

Kortom … er liggen mooie ideeën voor dit jaar in het verschiet. “Aan ons enthousiasme ligt het in ieder geval niet”, zegt Gijsbert met een knipoog.