Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds vorig jaar door de gemeente Altena om met plaatselijke ondernemers in contact te komen. Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft, of zaken waar ze in de praktijk tegenaan loopt. Door de coronamaatregelen vindt ‘Tour Ondernemen’ de komende tijd niet fysiek plaats maar gebeurt dat online via facebook. De eerste virtuele ontmoeting staat gepland op woensdag 15 april, van 10 tot 11.00 uur. 

Virtuele ontmoeting op woensdag 15 april, 10.00 – 11.00 uur, via www.facebook.com/altenagemeente

Woensdag 15 april van 10.00 tot 11.00 uur zitten wethouder Matthijs van Oosten en het team Ondernemen van gemeente Altena klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden. Dat doen zij via de Facebookpagina van de gemeente Altena: www.facebook.com/altenagemeente. Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mail: h.gelevert@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de ‘livesessie’ op Facebook gesteld worden.

Waar loopt u als ondernemer in deze moeilijke tijd tegenaan? Waar heeft u nu het meest behoefte aan? Deel deze tijdens het spreekuur! De wethouder en het team Ondernemen denken graag met u mee.

Voor meer informatie over ‘Tour Ondernemen’ kunt u terecht bij het team Ondernemen van gemeente Altena

De accountmanagers Bedrijven die u graag te woord staan, zijn:

  • Henri Gelevert (accountmanager economie: bedrijventerreinen, MKB en ondernemersverenigingen), bereikbaar via h.gelevert@gemeentealtena.nl of 06 20 52 23 18;
  • Tim van het Hof (accountmanager Economie: detailhandel, horeca en agrarische ondernemers), bereikbaar via t.vanhethof@gemeentealtena.nl of 06 51 14 17 09.