Deze coronatijd is voor iedereen moeilijk. Alle collega's die thuis werken, verminderde dynamiek op de werkvloer, verlies van omzet, maar wellicht ook nieuwe kansen binnen jouw ondernemerschap?
Een branche die het in deze periode in ieder geval erg moeilijk heeft is de horeca. Van een gevulde zaak met 80 couverts, moesten zij terugschalen naar sluiting. Vervolgens weer openen met maximaal 30 gasten en afgelopen week kregen zij te horen dat de zaak weer helemaal dicht moest! En zoals Michel van Brasserie Boven de Rivieren zegt 'het eind is nog niet in zicht'. 

Daarom steken wij onze leden in deze branche graag een hart onder de riem. Heb jij binnenkort toch een zakelijke lunch, wil jij samen met je collega's via Teams, onder het genot van een smakelijk maaltijd bijpraten, of ben je op zoek naar heerlijk diner voor het weekend? Denk dan eens aan onze leden, want 'support your local'!

Aanbod van onze leden

  • Van Björn van der Westen, Hotel-Restaurant De Koppelpaarden, ontvingen we bijgesloten menu. Volg hen ook via social media. Dan weet je zeker dat het water je in de mond loopt! A4_Flyer_Koppelpaarden_02_1_1.pdf
  • Ook bij Brasserie Boven de Rivieren verzorgen ze heerlijke lunches, een High Thuis of kun je een dinerbox bestellen en afhalen. Bekijk hier de 'corana take away' mogelijkheden.
  • Neem voor de mogelijkheden die Partyservice Van den Heuvel biedt eens contact op met Rick of Arie!
  • En...bij Golfpark Almkreek hebben ze zelfs de specialteit van de chef op het afhaalmenu!