Nieuwsarchief

Espresso XL copy

ALTENA / OOSTERHOUT: Open Coffee Altena gaat de eigen streek uit en netwerkt op 12-4 in Oosterhout. Zes Open Coffee-netwerken uit de regio West-Brabant slaan de handen ineen en organiseren samen Open Coffee XL bij Rabobank Amerstreek. Daarnaast zijn er meer veranderingen bij Open Coffee Altena met de Espresso XL.

Gestart in 2013 begint het netwerkverband met Coffee als brandstof aan de zevende jaargang. Open Coffee Altena kijkt terug op 35 succesvolle edities op (bijna) evenzoveel verschillende locaties. Gezegd kan worden dat netwerken relevant is gebleken voor ondernemers binnen het Land van Heusden en Altena én daarbuiten. De focus lag al die jaren op ‘zaaien, zaaien en oogsten’ onder het motto ‘Geven is het nieuwe zakendoen’.

Nieuwe richting - In 2019 slaat open Coffee Altena een nieuwe richting in. De pilot met 5 andere netwerken op 12 april in Oosterhout is daar een voorbeeld van. Maar er is meer. Samen met drie partners, te weten Magazine Bedrijvig, de gemeente Altena en Rabobank Altena/Bommelerwaard, richt de netwerkmeeting zich meer op inhoud. De vertrouwde pitches op de rode Coffee Stip en de smaakvolle koffie op wisselende locaties blijven, maar de komende vier sessies gaat Open Coffee Altena, naast contacten leggen, vooral kennis delen. Na het welkomstwoord. Kort, puntig, pittig en boeiend. Alsof je een Espresso drinkt.

Espresso XL - Tijdens Open Coffee Altena wordt ondernemers een Espresso XL aangeboden. Anders gezegd: iedere netwerksessie krijgt een thema. Eén van bovengenoemde partners deelt vanuit die context 20 minuten kennis en kunde. Interactief en interessant. Daarmee wordt de Espresso XL vooral interessant voor de jonge ondernemers met onderwerpen als ‘Zin en onzin van netwerken’, of ‘Waarom zou je een AOV afsluiten’ of ‘Wat kan de overheid voor mij doen?’ Maar ook: ‘Hoe bouw ik aan een goede merknaam?’ Of ‘Wat moet ik met branding?’ Enzovoorts. Uiteraard zijn en blijven senior-ondernemers bij Open Coffee Altena meer dan welkom.

Alles op een rijtje:

A. De eerstvolgende Open Coffee is dus Open Coffee XL in Oosterhout op 12-4 van 09.00 uur tot 11.00 uur bij Rabobank Amerstreek. Georganiseerd door de Open Coffee-netwerken (alfabetisch)Altena, Breda, Ettenleur, Geertruidenberg-Drimmelen, Oosterhout en Waalwijk. Aanmelden (graag!) en info voor deze Open Coffee XL: www.OndernemendAltena.nl

B. De ‘eigen’ Open Coffee Altena 36.0 is op donderdag 26 september aanstaande. De Espresso XL wordt u dan aangeboden door Rabobank Altena/Bommelerwaard. De meeting begint als vanouds om 09:30 - 10.00 uur. Aanmelden (graag!), details en locaties zijn te vinden op www.OndernemendAltena.nl

De Ondernemend Altena-jaarkalender - Save the dates! 

12-04-2019: Open Coffee XL, de Regio-editie - Rabobank Amerstreek in Oosterhout

14-06-2019: Netwerkdag Ondernemend Altena - Kon. Luchtmacht Vliegbasis Volkel (ovb)

26-09-2019: Open Coffee Altena 36.0 - Espresso XL met Rabobank Altena-Bommelerwaard

21-11-2019: Open Coffee Altena 37.0 - Espresso XL met gemeente Altena

20-02-2020: Open Coffee Altena 38.0 - Espresso XL met Magazine Bedrijvig

26-03-2020: Uitreiking BizAwards Altena 2018 in Service Bioscoop Hollywoud

23-04-2020: Open Coffee Altena 39.0 - Espresso XL B2B-platform Ondernemend Altena