Dé arbeidsbemiddelaar in Altena

Maak kennis met: Debbie van den Oever

Een ondernemende geest en doorgroeikansen zijn twee belangrijke kenmerken van Debbie. In 2013 begonnen bij WerkTalent Gorinchem als intercedent en – met het oog op groei – in 2016 met twee collega’s een nieuwe vestiging gestart in Sleeuwijk. Het leukste aan haar werk? Het opbouwen en onderhouden van lokale lange termijn relaties én de best passende opties selecteren voor haar kandidaten. Maar óók om sparringpartners te zijn voor bedrijven.

WerkTalent

Debbie: “Bij WerkTalent Altena zetten we graag een stap extra. Zowel voor kandidaten als voor werkgevers. Ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn dat doorloopt naar vast? Wij hebben het. Je kunt erop rekenen dat we altijd eerlijk en duidelijk zijn in onze communicatie. Zo weet je altijd wat je aan ons hebt.

Wij werken met collega’s uit de regio vóór de regio: alle medewerkers van ons uitzendbureau wonen allemaal in de gemeente Altena. Hierdoor kennen we de omgeving goed en weten we wat er speelt. Zo koppelen we al jaren de juiste medewerkers aan passende vacatures.

Dé arbeidsbemiddelaar in Altena

Werk voor de lange termijn dat doorloopt naar vast. Dat is waar wij voor staan. Als arbeidsbemiddelaar zijn we actief in de regio van Altena, maar ook in Heusden, Aalst, Poederoijen, Zuilichem, Brakel en Raamsdonksveer. Ook zijn we aangesloten bij verschillende businessclubs en hebben we een groot netwerk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw vacatures bij ons uitzendbureau in Sleeuwijk.