Installatiebedrijf Werkendam (IBW) is een solide en betrouwbare organisatie met ervaren en professionele medewerkers, die op een efficiënte en flexibele wijze voor haar relaties innovatieve oplossingen biedt met een hoge kwaliteit.

Installatiebedrijf Werkendam (IBW) streeft als middelgroot bedrijf naar gestage groei door middel van continue verbetering van mensen en kwaliteit. IBW streeft naar handhaving van haar goede naam door professionele medewerkers mee te laten denken met haar klanten, waarbij innovatie, efficiëntie en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Het productpakket bestaat uit sanitaire en gasinstallaties, luchtbehandelings installaties en centrale verwarming, bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, elektrische installaties, waterdichting van gevels (voetlood) en funderingen.

Verzekerde garantie: Installatiebedrijf Werkendam is een erkend dakdekker van Polygum Daksystemen. Op het aangebrachte dakpakket kan een 10-jarige verzekerde en geïndexeerde garantie (zonder afloopclausule) worden gegeven.