Vos Autobedrijven, uw persoonlijke Volvo Dealer

Bij Vos Autobedrijven vindt u een ruime voorraad nieuwe Volvo modellen en Volvo occasions.

Volvo Modellen
Volvo heeft een complete range met prachtige Volvo modellen. Van een sportieve hatchback als de Volvo V40 tot een luxe sedan en krachtige SUV modellen. En elk jaar komen er nieuwe modellen bij. Dus keus genoeg! Bij alle vier onze vestigingen - Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel - vindt u de nieuwste Volvo modellen op voorraad.

Volvo Occasions
Uw nieuwe gebruikte Volvo vindt u ook bij ons. Wij hebben altijd een ruime collectie zeer betrouwbare Volvo occasions uit het gehele assortiment beschikbaar. Wilt u de zekerheid van een jonge gebruikte Volvo die ook nog eens grondig is gecheckt? Kies dan voor een Volvo Selekt, ons garantielabel.

Onderhoud en reparatie
Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Volvo. U profiteert niet alleen van de vertrouwde Volvo expertise van onze technici, die elke Volvo - van jong tot klassiek - met passie en toewijding behandelen, maar ook nog eens van een jaar lang gratis 24/7 wegenhulp!

3 redenen om te kiezen voor Vos Autobedrijven voor uw Volvo onderhoud en reparatie:

  • expertise van onze Volvo technici;
  • een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp;
  • gratis software update bij elke onderhoudsbeurt. 

Schade
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Het is zo gebeurd en de gevolgen kunnen groot zijn. Onze experts staan voor u klaar om uw Volvo te herstellen. Wij zijn een schadegarant bedrijf.

Moving Together is ons motto, dit vertaalt zich naar “samen bewegen richting de toekomst”. Wij ontwikkelen ons zowel met onze medewerkers als met onze klanten graag richting de toekomst. Onze showrooms en werkplaatsen zijn modern uitgerust en ademen de sfeer uit van het Zweedse merk. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk item. Als familiebedrijf denken wij aan de toekomst. 

Bij ons komt “eerst de mens en dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak. 

Wij zien u graag in een van onze locaties te Gorinchem, Oss, Veghel of Zaltbommel!