Met het inschakelen van Vision Accountancy (Adviseurs & Accountants) heeft u de beschikking over een accountantskantoor naast de deur dat u met accountantsverklaringen, prognoses, waardebepalingen, financieringadviezen, etc. kan bijstaan. Onder onze medewerkers zijn Registeraccountants (RA's) en Accountant-Administratieconsulenten (AA's). Door onze samenwerking met een administratiekantoor (zie onder) bent u bovendien verzekerd van een zeer hoge kwaliteit dienstverlening tegen aantrekkelijke kosten.

U kunt via Vision FS (Financial Services) voor de administratieve en fiscale werkzaamheden omtrent uw onderneming, verzekerd zijn van een complete en effectieve verzorging van uw lopende zaken door een betrouwbaar administratiekantoor.

Onze klanten zijn middelgrote en kleine ondernemingen en ondernemers in het MKB en diverse stichtingen, waarvan wij de jaarrekeningcontrole uitvoeren voor (gemeentelijke) subsidieverklaringen. Vision Accountancy biedt het beste aan onze relaties: een betrouwbaarheid en hoge kwaliteit met de bijbehorende uitstraling naar de buitenwacht tegen aantrekkelijke, veelal vast overeengekomen prijzen.

Naast een persoonlijk en directe aanpak kunt u rekenen op onze integriteit en zorgvuldige omgang met de (gevoelige) gegevens die u aan ons toevertrouwt.