Wij als Schouten Europe B.V. hebben al ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van vegetarische vleesvervangers. Sinds 2002 hebben wij een eigen merk voor de consumentenmarkt, dit merk is GoodBite (www.goodbite.nl). Door de jaren heen hebben wij een ruim assortiment aan producten ontwikkeld. De producten zijn samengesteld uit eiwitten die afkomstig zijn van soja, tarwe en erwten. Het GoodBite assortiment bestaat uit: burgers, worsten, schnitzels (gevuld), snacks, roerbakproducten, BBQ/Grill producten, ingrediënten en broodbeleg.

Alle GoodBite producten zijn al gegaard en dus snel te bereiden. Producten zoals de GoodBite Roerbakreepjes, GoodBite Bacon en het GoodBite Rul Gehakt kunnen direct in bestaande recepturen worden verwerkt. Eerst bakken of aanbraden kan uiteraard ook. De producten zijn cholesterolvrij, veelzijdig inzetbaar, relatief lang houdbaar en veilig in productieruimtes te gebruiken.

De producten sluiten goed aan bij de gezondheid- en duurzaamheidtrend onder consumenten. Het eten van minder vlees wordt in onze maatschappij gestimuleerd en steeds meer consumenten gaan daarin mee. Vrijwel elke aanbieder van vlees is op zoek naar mogelijkheden om ook deze groep consumenten te bereiken. Wij denken dat wij op dit gebied voor dergelijke bedrijven van grote waarde kunnen zijn.

Sinds 2017 zijn onze producten ook verkrijgbaar in ons mooie Land van Heusden en Altena bij onder andere de Spar in Andel, Rijswijk en Genderen en de Emté in Veen.