Genieten in de tuin van uw dromen?

Genieten van warme zonnestralen en zachte zomeravonden, het dagelijks leven even vergeten met een boek en een goed glas wijn, feestvieren met goede vrienden of heerlijk tot rust komen. Deze dromen kunt u beleven in een fraai aangelegde tuin met bloeiende planten en mooie elementen.

Een mooie bijzondere tuin ontwerpen en aanleggen is specialistenwerk. Rust, harmonie en een evenwichtige ruimteverdeling zijn de kwaliteiten die een ontwerp nét dat beetje extra geven. Bij De Rooy Hoveniers vinden we dat een tuin steeds moet blijven boeien. Niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na drie of zelfs na vijftien jaar. Daar moeten ontwerp en aanleg volkomen op worden gebaseerd.

In de loop der tijd groeit ook het onderhoud met uw tuin mee en dienen er op gezette tijden vakkundig uitgevoerde werkzaamheden, zoals mesten en snoeien, plaats te vinden. Door dit onderhoud vakkundig uit te laten voeren loopt uw tuin niet terug in kwaliteit, maar groeit steeds verder naar een mooier resultaat.

Wij kunnen deze tuindroom voor u waarmaken. Wie wij zijn? Wij zijn De Rooy Hoveniers, gevestigd in Dussen. De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf dat zich al 70 jaar specialiseert in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige particuliere tuinen en tuinen van bedrijven.

De Rooy Hoveniers werkt met een enthousiast team van 14 vaste hoveniers om uw droomtuin aan te leggen en te onderhouden.

Tevens onderwerpt De Rooy Hoveniers zich, sinds 2009, vrijwillig aan hoge kwaliteitseisen, door zich te koppelen aan Tophoveniers. Tophoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland.

Ben u geïnteresseerd in onze diensten en mogelijkheden, kom dan gerust eens langs in ons mooie pand te Dussen of neem contact op via telefoonnummer 0416-391135, wij staan graag voor u klaar.

Kijk voor meer informatie en voorbeelden van onze reeds geraliseerde werken ook eens op www.derooyhoveniers.nl.