B4 is gespecialiseerd in het inrichten van BiNaSk lokalen, technieklokalen en science-labs op middelbare- en hoge scholen. Ook verzorgen wij het standaard meubilair zoals bijvoorbeeld tafels en stoelen voor het primaire onderwijs. Wij zorgen dat het meubilair, de installaties en materialen om de lokalen in te richten voor de start van de bouw tot in detail bekend zijn. Zodat het eindresultaat voldoet aan alle wensen en eisen. Dit voorkomt faalkosten en vertraging tijdens de bouw.

Het veilig werken met techniek is voor ons een basis vereiste. Om te zorgen dat het meubilair minimaal 20 jaar mee gaat, is het van belang de meubels periodiek te laten keuren. Hiermee geeft u uw leerlingen en leraren de zekerheid dat zij op een veilige manier dagelijks in de praktijklokalen kunnen werken. B4 kan deze keuring voor u uitvoeren.

Van scholen horen wij regelmatig terug dat zij de complete aanpak van B4 als een toegevoegde waarde zien. Eén aanspreekpunt die het hele traject van engineering, leveren, plaatsen, aansluiten en onderhoud onder zijn hoede neemt. Zoals ook de aansturing van E&W installatie in bestekfase. En een parij die de didactische visie kan vertalen naar de fysieke inrichting.