Al meer dan 100 jaar is Aannemersbedrijf J. van Daalen BV de partner voor woning- en utiliteitsbouw in Midden-Nederland.  U kunt ons inzetten voor totaalprojecten waarin wij alle werkzaamheden van idee tot oplevering geheel uitvoeren en begeleiden. Wij zijn daarnaast graag uw partner voor deelprojecten of bijvoorbeeld renovatie- en onderhoudwerken.

Vanuit onze vestiging Waardhuizen, verzorgen wij in het Land van Heusde en Altena het dagelijks onderhoud van de woningen van Woonlinie. Tevens zijn diverse (nieuwbouw)projecten in het gebied door ons gerealiseerd, zoals: Ds. Groenewegenschool in Werkendam, verpleeghuis Altenahove in Almkerk, 24 zorgappartementen Aernswaart te Hank, boerderijwoningen De Vlashoeve in Almkerk en 8 duurzame woningen in Dussen,

Een flexibele dienstverlening en de best denkbare service en kwaliteit wordt verleend door ± 60 betrokken en deskundige vakspecialisten.

Wij zijn VCA** en ISO 9001-2008 gecertificeerd zodat u kunt vertrouwen op een gedegen en veilige werkwijze en topkwaliteit bouwprojecten.